Renovatie speeltuinen ….

Het is zover, de speeltuin Lytse Buorren is klaar. De kinderen hebben het afgelopen weekend (9 en 10 mei 2020) volop gebruik gemaakt van de diverse speeltoestellen. Vooral de vogelnest schommel is een gewild toestel.

Buurtvereniging NAS is zaterdag 9 mei druk aan het werk geweest met het terug plaatsen van de wip-kippen, de bloembakken hebben weer een plekje gekregen en er is een tegelplateau gemaakt waarop twee nieuwe pick-nicktafels geplaatst zijn.

Wij danken de gemeente Opsterland voor hun inzet en de vele werkzaamheden die zijn verricht. Heeft u al even een kijkje genomen in één in de drie speeltuinen? Daar heeft de gemeente een prachtig informatie bord en een kleurrijk bankje geplaatst waarop u even in alle rust kunt genieten.

Op maandag 11-mei is er een start  gemaakt met het plaatsen van diverse toestellen op de speeltuin `t Kampke. De werkzaamheden zullen in totaal een kleine week duren. Wij zullen iedereen via de website in Bakkeveen op de hoogte houden wanneer deze toestellen in gebruik genomen kunnen worden.

Namens de speeltuincommissie,
Bart Arends

babs

Geplaatst in: BABS, NAS, Zien en doen

Geef een reactie