vlooienmarkt 06 juni

Zaterdag 06 juni 2009

Het is weer de eerste van de maand en dus weer tijd voor de vlooienmarkt in Bakkeveen. De voorspellingen waren goed, hoewel……..het was een heldere en koude geweest met hier en daar bijna vorst aan de grond. Maar niet getreurd een heldere nacht betekent vaak een mooie dag erna, dus het beloofde een mooie dag te worden met droog en zonnig weer. Alleen werd er niet bij vermeld dat het ook een beetje zou gaan waaien en dus bleef het lang koud aan voelen. Vooral in de schaduw (zoals op het voetpad langs de Mjumsterwei), maar op het oefenveld stonden de standhouders mooi in de zon en dat was dan wel weer uit te houden. De opkomst van standhouders was, naar mijn mening, goed maar de kopers lieten het in verhouding een beetje afweten, hoewel het later in de ochtend wel weer gezellig druk werd.

Al met al weer een geslaagde dag. Misschien kan de organisatie even een mededeling doen over het aantal standhouders enz.

(De foto’s hebben even op zich laten wachten want Jan was zijn toestel vergeten, Jacob zijn toestel was (en is) kapot. maar na enig speurwerk was er toch nog een toestel beschikbaar bij Jacob en dus toch nog een reportage.)

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

4 reacties op “vlooienmarkt 06 juni

 1. Jan van Dalen zegt:

  Jacob, Hierbij de gevraagde gegevens.
  Standhouders: 287.
  Dat waren er 17 meer dan 2 weken gelden. Er waren 50 minder betalende automobilisten voor het parkeren dan 2 weken geleden. Ook het aantal bezoekers per fiets of te voet lag wat lager. Vorige keer zaten de campings in Bakkeveen ook allemaal vol en daar was het nu weer wat rustiger. Uiteindelijk een normale junimarkt.

 2. Jeen zegt:

  Jacob weer een mooie reportage van de markt.

 3. j van assen zegt:

  hallo ik was op de vlooienmarkt en heb mijn zonnebril op sterkte verloren rood montuur van kunststof gaarne even mailen indien gevonden gr jannie

 4. j van assen zegt:

  mijn mailadres is [email protected]

Geef een reactie