tweede vlooienmarkt 2009 (02 mei)

De dag van de tweede vlooienmarkt begon een beetje grauw. de belangstelling in de vroege ochtend was er wel maar niet dat je over de hoofden kon lopen (voordeel is dan wel dat je alles uitgestalde waar goed kunt bekijken). Maar in tegenstelling tot de eerste vlooienmarkt kwam om 10.00 uur de zon er door een bloeide de hele markt letterlijk en figuurlijk geheel op. Het werd toch nog een gezellig drukke markt. Op naar de derde!

even een mededeling:

op de dagen van de vlooienmarkt komen veel mensen met de auto. Dat is natuurlijk geen probleem, je moet je aangekochte waar toch kunnen vervoeren niet waar? Nu heeft de oganisatie ervoor gezorgd dat er direct in de buurt van het marktterrein (nog geen  2 minuten lopen) een groot parkeerterrein is. (vanuit het dorp is het al snel langer lopen).

MAAK DAAR A.U.B GEBRUIK VAN

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

6 reacties op “tweede vlooienmarkt 2009 (02 mei)

 1. Jeen zegt:

  Jacob wat een mooie reportage over de vlooienmarkt. Zeer mooie foto’s en echt over de hele markt

 2. Appie zegt:

  Mijn schoonvader heeft 2 uren gezocht om zijn dure i bike. Wellicht kan er ook een fietsen stalling worden gerealiseerd? Nu is hij al oud en wat vergeetachtig maar er stonden overal fietsen en vind hem dan maar eens terug.

 3. Hoekstra Snackservice zegt:

  Hej Jacob, leuke foto’s…thanks!!!

 4. Huub zegt:

  Wat een mooie foto’s en wat staat onze toiletjuffrouw er mooi op.

 5. Annie zegt:

  Huub bedankt ,ik vond het heel leuk om te doen ,en er waren allemaal zeer tevreden klanten.Omdat het voor sommigen mooi dichtbij was.Voor herhaling vatbaar??

 6. Jan van Dalen, Bakkeveen zegt:

  Er zijn 368 standhouders geteld. Dat is net gen record, maar scheelt weinig. Bezoekers was ook net geen record, scheelt slechts 50 auto’s. Parkeerterrein is overigens 10 seconden lopen van de markt en geen 2 minuten. Behalve als je helemaal achteraan moest parkeren, dan is het een paar minuten lopen naar de markt. Volgende markt is in het Hemelvaartsweekend en wel op zaterdagochtend 23 mei.

Geef een reactie