ChristenUnie op werkbezoek bij de Wâldsang

De gemeentefractie van de ChristenUnie in Opsterland organiseert elk jaar een werkbezoek. Vorig jaar had Caparis de eer. Deze keer was camping ‘De Wâldsang’ aan de beurt.

Eerst kwam de eploitatie van de ‘De Wâldsang’ ter sprake. Er is recentelijk rond 1 miljoen euro geïnvesteerd in de camping de concurrentiestrijd aan te kunnen gaan rond de campinggasten. Zo wil de markt meer comfort. Een bedreiging voor ‘De Wâldsang’ zou kunnen zijn, dat de overheid de minicampings meer standplaatsen toestaat. De samenwerking met Natuurmonumenten loopt soepel en de relatie met het dorp is goed.

Camping ‘De Wâldsang’ is 13,5 hectare groot en behoort met ‘Het Hout’ tot één van de twee grootste campings van Bakkeveen.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie