Veldtoertocht “Slotpleatsroute” op 19 januari

Zaterdag 19 januari 2008 gaat vanaf 9.00 uur de mountainbike-toertocht “De Slotpleatsroute” van start in Bakkeveen. Deze toertocht, die door de deelnemers als de mooiste tocht van het noorden wordt omschreven, trekt jaarlijks honderden recreatieve fietsers uit de wijde omgeving.

De organisatie heeft in nauw overleg met de volgende instanties: It Fryske Gea; Vereniging van Natuurmonumenten en Staats Bos Beheer, ervoor gezorgd dat de fietsers opnieuw kunnen genieten van de schitterende omgeving, maar dat de natuur zoveel mogelijk zal worden ontzien.

Start: Voetbalkantine Mjûmsterwei 14 Bakkeveen

30 km 09.00 – 10.00 Gepijld

40 km 09.00 – 10.00 Gepijld

Organisatie: veldtoertochtcommissie FTC Buitenpost. zie ook www.ftcbuitenpost.nl

Geplaatst in: Veldtoertocht

Geef een reactie