Slotpleats ATB tocht: uitdaging voor sportieve fietser

Op zaterdag 17 januari a.s. wordt de ATB Slotpleatsroute georganiseerd door de Fietstoerclub Buitenpost. Een fietsroute door de bossen en over de heidevelden die zeer zorgvuldig in samenwerking met it Fryske Gea, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten is uitgezet.

Tijdens het leveren van een sportieve prestatie kunnen de deelnemers volop genieten van de fraaiste plekjes natuur in de omgeving van Bakkeveen. Deze sportieve ATB tocht trekt jaarlijks honderden deelnemers en heeft van de landelijke fietsorganisatie de N.T.F.U. twee sterren toegewezen gekregen om de goede verzorging van de deelnemende fietsers op de tochten.

Er kan naar keuze van de deelnemers gefietst worden over afstanden van 25, 35 en 50 km. Alle afstanden zijn van pijlen voorzien en onderweg ontvangen de deelnemers een goede verzorging. E.H.B.O. en douches zijn aanwezig. Deelnemende fietsers kunnen tussen 9.00 en 10.00 uur starten vanuit de voetbalkantine aan de Mjumsterwei in Bakkeveen. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig.

Informatie over de ATB tocht kan ingewonnen worden via www.ftcbuitenpost.nl en via de telefoonnummers 0511-541938 en 474475.

Mensen die eventueel overlast ondervinden van deze ATB tocht kunnen hun klachten melden via 0511-542275 en 0511-541938

Geplaatst in: Veldtoertocht

Geef een reactie