Fotowedstrijd – Dorpsfeest Bakkeveen 2014

 • Winnaars Fotowedstrijd – Dorpsfeest Bakkeveen 2014
  De bezoekers van de website hebben hun stem uitgebracht op de ingezonden foto’s en de 3 foto’s met de meeste stemmen vallen in de prijzen.De uitslag:
  € 50,– : Linda van der Vaart ( Drachten ) 45 stemmen.
  € 35,– : Ineke Boelens ( Bakkeveen ) 39 stemmen.
  € 25,– : Ingrid Okkema ( Bakkeveen ) 11 stemmen.Gefeliciteerd met jullie prijs!
  Het gewonnen bedrag kan besteed worden bij adverteerders van www.bakkeveen.nl  ( zie rechterkolom).

Deze week vindt het dorpsfeest in Bakkeveen plaats. Het begint woensdagmiddag 21 mei met de opening van de kermis en eindigt zondagmiddag met een tentdienst. Hier tussen in vinden tal van activiteiten in het dorp plaats. Reden genoeg om een fotowedstrijd te verbinden aan het dorpsfeest 2014. Het gaat dus om foto’s die te maken hebben met het dorpsfeest van dit jaar.

Thema: Dorpsfeest Bakkeveen 2014
van 21-05-2014 tot 01-06-2014
Stem periode van 01-06-2014 tot 07-06-2014

Hieronder staan de regels.
Onderstaande regels gelden voor de fotowedstrijd; bij een volgende fotowedstrijd kunnen de regels worden aangepast op basis van de opgedane ervaringen.

Hoe werkt het?

 1. Maak een foto van het thema met een zo duidelijk mogelijke relatie met Bakkeveen.
  Thema: Dorpsfeest Bakkeveen 2014
 2. Iedereen kan 1 tot maximaal 5 foto’s inzenden. De foto’s moeten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Foto’s die onvoldoende aan het thema voldoen worden niet geplaatst of achteraf verwijderd.
 3. Bij het inzendformulier zal ook direct duidelijk worden gemaakt tot wanneer u foto’s kunt inzenden.
 4. Op alle foto’s die punt 2 hierboven zijn gepasseerd kan worden gestemd. De periode wanneer u kunt stemmen staat vermeld bij het inzendformulier.
 5. Grootte van de foto: Bestandsformaat: jpg. Minimaal 1600 pixels breed, maar liever meer. Max grootte 8 Mbytes.
  1. Upload de foto ( zie invulvelden )
  2. Type een bijpassende tekst in het vak eronder ( deze tekst wordt samen met de foto gepubliceerd )
  3. Vul je gegevens in, deze worden niet gepubliceerd op de website. Alleen van de prijswinnaars wordt de naam en woonplaats vermeld).
  4. Klik op verzenden. Bij grote foto’s kan het wel even duren voordat de foto is verstuurd.
  5. Je foto met toelichting verschijnt in het fotowedstrijd-item op de site. Binnen 24 uur wordt deze op de website geplaatst.
  6. Nadat de inzendingstermijn is gesloten, kunnen bezoekers stemmen op de foto(s) die zij het mooiste vinden. ( er kan 1 keer op een foto gestemd worden per IP-adres )
  7. De foto met de meeste stemmen krijgt de eerste prijs, de daaropvolgende de tweede prijs. Deze prijs kan worden besteed bij één van de adverteerders op onze website (Bakkeveen.nl). Prijzen zijn drie maanden geldig. De frequentie van de fotowedstrijden is variabel.

3 prijzen: € 50,00, € 35,00 en € 25,00. Te besteden bij adverteerders op Bakkeveen.nl

Overige regels:

 1. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De ingezonden foto’s (al dan niet prijswinnaars) mogen door de redactie worden gebruikt voor promotie doeleinden voor Bakkeveen. Zo mogelijk zal de naam van de inzender worden vermeld.
 3. De inzender vergewist zich ervan dat hij de rechtmatige eigenaar van de foto is.
 4. Elke inzender stuurt max 5 foto’s in.
 5. Per deelnemer kan er echter slechts 1 prijs gewonnen worden. ( de foto met de meeste stemmen, zal dan als prijs gelden )
 6. De redactie heeft het recht foto’s te verwijderen, als zij meent dat de foto geen recht doet aan de goede gang van zaken voor de wedstrijd.