Recreatiecentrum De Waldsang is verkocht

Na lange tijd met veel plezier en passie op camping de Wâldsang te hebben geleefd, gewoond en gewerkt is voor Jan Willem en Siska Russchen het moment aangebroken om afscheid te nemen. Opvolging in de familie is er niet. Per 4 maart 2024 is de Wâldsang overgenomen door familiebedrijf Capfun. Onder leiding van Capfun gaan de huidige parkmanagers, samen met de Wâldsang Crew de camping voortzetten. Capfun heeft meerdere campings in Nederland, de Wâldsang is de eerste Capfun camping in Friesland.

De Wâldsang kent een lange geschiedenis in de familie Russchen. Ruim 55 jaar geleden begonnen Evert en Hennie Russchen aan hun droom: ze kochten in 1968 een kampeerboerderij met twee slaapzalen en een grasveldje waarop tenten konden staan. Van het vak hadden ze nog geen kaas gegeten, maar met een schep, een kruiwagen en Friese nuchterheid zijn ze gewoon bij het begin begonnen. Zoon Jan Willem is inmiddels al 37 jaar eigenaar van de Wâldsang. De Friese nuchterheid en gastvrijheid zijn altijd gebleven. Samen met Siska heeft hij vele investeringen gedaan om van de Wâldsang een bloeiende 4-sterren kwaliteitscamping te maken. Een greep hieruit: diverse verhuurmogelijkheden, privé sanitair, een centrumgebouw met o.a. binnenspeeltuin ‘Joepie Toepie’. Zelfs de honden zijn niet vergeten met een eigen hondenspeeltuin. Waar vroeger de focus lag op louter groei, verschoof deze de afgelopen jaren naar duurzame groei en duurzaam kamperen. Alle investeringen in combinatie met de gastvrijheid zijn beloond met meerdere gouden Zoover awards.

Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, nu en in de toekomst, staat de camping voor uitdagende (her)investeringen. Jan Willem en Siska hebben weloverwogen besloten om deze investeringen niet zelf te doen. Met vertrouwen zien zij de toekomst tegemoet.

Capfun deelt dit vertrouwen. Danielle Zondervan, marketingmanager van Capfun Nederland, was meteen gecharmeerd van deze groene camping met zijn diverse faciliteiten. Capfun is een familiebedrijf. Onze missie zal ook op deze camping centraal staan: ‘Je de familievakantie laten beleven waar je als kind van droomde’.

Geplaatst in: Waldsang

1 reactie op “Recreatiecentrum De Waldsang is verkocht

  1. De Buurman zegt:

    Jan Willem en Siska nu hebben jullie tijd om ook in de zomer op vakantie te gaan. Geniet van de vrijheid aan de andere kant van Bakkeveen

Geef een reactie