Vacatures Recreatiecentrum de Wâldsang

Lijkt het jou geweldig om onze gasten een warm welkom te geven zodat ze een optimaal vakantiegevoel ervaren vanaf het moment dat zij aankomen? En wil jij dit doen binnen een gezellig, jong en dynamisch bedrijf? Goed nieuws!  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar:

Medewerker Frontoffice (8 – 32 uur)
Als medewerker frontoffice ben jij het visitekaartje van ons park. Jij bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen van gasten daarnaast verzorg jij de boekingen en diverse administratieve werkzaamheden.  Krijg jij energie van persoonlijk contact en het helpen van mensen? Dan zoeken wij jou!

Medewerker Schoonmaak
Steek jij graag je handen uit je mouwen en krijg jij er energie van om alles heerlijk fris en schoon te maken? Ben jij flexibel, servicegericht, heb je oog voor detail en ben je gastvrij? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons gezellige team te versterken!

Horeca medewerker
Als medewerker in de horeca zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een lekkere kop koffie op het terras, schep je een ijsje voor de jongste gasten en bak je de lekkerste friet van Friesland!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Solliciteer dan snel!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de vacatures en solliciteer direct via https://www.waldsang.nl/nl/vacature

[email protected]
(0516) 541255
www.waldsang.nl

Geplaatst in: Vacatures, Waldsang

Geef een reactie