Impressie vlooienmarkt 2 sept 2023

Of een openlucht evenement slaagt, wordt grotendeels bepaald door het weer. Nu hebben wij het afgelopen maanden in Bakkeveen last gehad van regen of verwachte regen. Twee markten zijn nagenoeg helemaal verregend. Op 4 markten zou het volgens de verwachtingen regenen, maar de regen bleef dan lang uit tot tegen het middaguur. Zo tegen het sluiten van de markt viel dan de regen “met bakken” uit de lucht….

Deze markt van 2 september: een goede weersverwachting. Alhoewel, standhouders uit Zuid Drenthe en Overijssel meldden dat ze bij vertrek van huis stevige regen hadden gehad.

Er waren in totaal 572 boekingen, dus net niet helemaal volgeboekt.

In Bakkeveen dus droog weer. Temperatuur van 10 graden om 4 uur in de nanacht tot iets boven de 20 rond 13 uur. De zon had om kwart voor 7 (zonsopkomst) wat moeite om te schijnen, pas tegen half 8 kregen we het warme zonlicht over ons heen. Het was wel vochtig: tot na 10 uur bleef het gras nat.

In alle vroegte kwamen de eerste standhouders èn bezoekers aan. Er werd meteen al handel gedaan. De laatste standhouder arriveerde tegen half 9. Het was een drukke dag met zeer veel bezoekers! En deze bezoekers waren echte kopers. Bepakt en bezakt vertrok men weer. Standhouders vonden het een “super”-markt: iedereen meldde goede verkopen.

De volgende markt is op zaterdag 16 september. Klik hier voor meer info: www.bakkeveen.nl/markt

Slechts een paar foto’s deze keer, omdat onze fotograaf afwezig was.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2023, Vlooienmarkten

Geef een reactie