Kerstpuzzel-2: kruiswoordpuzzel voor binnen

Hallo kerstpuzzelaars,

Dit artikel gaat over de rode tekst (kerstpuzzel 2).
Kerstpuzzel-1: klik hier
Kerstpuzzel-2: zie hieronder
Kerstpuzzel-3: klik hier
Kerstpuzzel-4: klik hier

Dit jaar 2022 willen we graag voor iedereen weer wat puzzelvreugde brengen in de decembermaand. Daarom hebben we 4 verschillende puzzels waar u aan mee kunt doen.

  1. Voor de kinderen is er een kleurplaat pag 20, hiervoor, om in te kleuren. (Dit is een verwijzing naar dorpskrant Slûswachter, december 2022)
  2. Voor de binnen puzzelaars is er een kruiswoordpuzzel in deze Slûswachter te vinden (pag 23). Dezelfde puzzel zal ook op bakkeveen.nl komen te staan; zie hieronder. Alle antwoorden zijn het afgelopen jaar voorbij gekomen in de Slûswachter of op bakkeveen.nl.
  3. Dit jaar hebben we een kleine fotopuzzel. Er zullen via de Instagrampagina kerstpuzzelbakkeveen en bakkeveen.nl 10 foto’s met bijbehorende vragen worden gedeeld.
  4. Voor de buiten puzzelaars hebben we dit jaar een nieuwe puzzel. Deze kan ook overdag gedaan worden. Er worden op verschillende plekken kerstballen opgehangen of neergelegd. In elke kerstbal is een letter(s) en een aanwijzing voor de volgende bal te vinden. Alle letters samen leveren een zin op.

Kortom heel wat te puzzelen. We hebben daarbij ook weer leuke prijzen te vergeven die we verloten onder de goede inzendingen. Voor degene die alle puzzels goed inleveren hebben we nog een hoofdprijs te vergeven. Onder de goede inzendingen van puzzel 2, 3 en 4 samen wordt een ballonvaart verloot! Dat maakt het puzzelen misschien nog extra leuk!

Inleveren van de puzzels kan tot 31 december via het mailadres [email protected] of in de brievenbus die staat bij kapsalon Greatz Hair (tijdens openingstijden).

We wensen iedereen heel veel puzzel plezier en hopen op veel reacties!

Groeten van de kerstpuzzelmakers M, A en N

Kruiswoordpuzzel 2022
Alle antwoorden zijn het afgelopen jaar voorbij gekomen in de Sluswachter of op Bakkeveen.nl. De zwarte vakjes zijn ‘spaties’. De oplossing krijg je door het onderste balkje “oplossing” in te vullen.

Klik hier voor download (vergroting en afdruk)

Horizontaal
1
Foppe de Haan   4 Aantal vlooienmarkten in 2022   6 Brandweer rukt uit voor brandende   9 Activiteit Waldsang    12 Charmecamping Nederland   15 Renovatie  18 Het weer in februari  

20 Friese rijders  21 Koningsdag   22 Rode affiches

Verticaal
1
Dorpsfeest Bakkeveen   2 Bloeizone   3 De laatste eer   5 Muziek op donderdagavond   

7 Jaarwisseling   8 De Brink   10 Bosmanege   11 Meerdaags evenement   13 Opvang vluchtelingen Bakkeveen   14 Gezellig eten  16 Jeugdtheater   17 Hier koop je vlees van eigen erf  19 Avondje uit

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie