Michael Prins bij Muziekpodium

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met Dúndelle

Na een heerlijke avond met Hannah Aldridge staat het volgende optreden alweer op de rol. Ditmaal een prachtige artiest die al eerder zou zijn gekomen, ware het niet dat eerst een dubbele afspraak roet in het eten gooide, en vervolgens onze hele concertagenda voor langere tijd uitgegumd werd vanwege de Corona beperkingen.

Maar goed – drie keer is scheepsrecht. Op zaterdag 1 oktober komt eindelijk Michael Prins naar Bakkeveen.

Michael Prins is een talent uit een nieuwe lichting singer-songwriters die hard aan de weg timmert. Hij is een van de voortrekkers van een nieuwe garde van muzikanten die intieme, kleinschalige muziekbeleving een warm hart toedraagt. Een liefhebber dus, die perfect past in de setting van Muziekpodium Bakkeveen.

Michael Prins werd in één klap bekende Nederlander toen hij de talentenshow Beste Singer-Songwriter van Nederland won. Nou worden we op de hedendaagse TV werkelijk doodgegooid met talentenjachten dus OK – garantie op kwaliteit tot aan de deur. De sceptische lezer dreigt nu af te haken. Lees nog even door…

Van 99,78% van de deelnemers aan TV-talentenshows hoort niemand ooit meer wat, maar voor Prins was het slechts de bevestiging van zijn kwaliteiten. Vanaf 2013 volgden de successen voor deze rasartiest zich in hoog tempo op. Zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales‘ werd zowel geprezen door de insiders als goed verkocht. Zijn tweede album ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’ deed daar met de single ‘Fear Not’, tezamen met Carice van Houten, nog een stap bovenop.

Met zijn derde album ‘It’s Murder, Guilty On Killing Sweet Emotion’ gooide hij het roer om. Hij wilde niet voortborduren op bewezen successen en gebaande paden verder platlopen, maar zocht naar nieuwe invalshoeken. En ook nu waren de kritieken lovend.

Wat altijd blijft zijn de prachtige teksten en ijzersterke melodieën van eigen hand. Michael Prins is een authentieke artiest die zijn publiek stil krijgt met invoelbare emotie.

Toen Prins de eerste keer op de agenda stond ging het heel hard met de voorverkoop. Ook nu is er al een flinke groep vroege vogels als de kippen bij geweest. Wees er dus snel bij want dit gaat snel vollopen!

Wil je eerst wat achtergrondinformatie, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan op DEZE LINK.

Reserveren kan direct door hier te klikken (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen)

Muziekpodium Bakkeveen

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie