Muziekpodium Bakkeveen: Lloyd Spiegel

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met DÚNDELLE

Beste muziekvrienden,

Op zaterdag 20 april hebben we een primeur voor ons Muziekpodium: de geweldige Australische blueszanger – gitarist Lloyd Spiegel doet Bakkeveen aan tijdens zijn Europese tour. Spiegel is een geweldige artiest die virtuoos gitaarspel combineert met een enorme stem die ons soms aan Matt Andersen doet denken.

Een live-optreden van Lloyd Spiegel bijwonen brengt je in een emotionele en visuele rollercoaster; het ene moment ben je gebiologeerd door prachtig fingerpicking gitaarspel, het volgende moment wordt het tempo opgevoerd in karakteristieke vlammende licks, voordat het weer terugschakelt naar een lagere versnelling in een pakkende ballad.

Lloyds dynamische en expressieve gitaarstijl werkt zo goed samen met zijn enorme vocalen; van powerblues tot zachte ballads. Of hij nu een grote bluesartiesten covert (Blind Willie McTell, John Lee Hooker, Robert Johnson), terwijl hij er zijn eigen interpretatie aan geeft, of eigen originals vertolkt, de emotie, zowel op zijn gezicht als in de zaal, is voelbaar. Zijn stijl mengt blues met soul, folk en soft rock. Zittend op een kruk, gitaar in de hand, terwijl hij die prachtige stukken produceert, Lloyd Spiegel roept steevast elke keer dezelfde reactie op van zijn publiek; een daverend applaus en staande ovaties.

Voor meer info en boeken: klik op www.muziekpodiumbakkeveen.nl

Zaterdag 20 april:
Lloyd Spiegel
Deur open om 19.30 uur
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 20,– p.p. Ca. 90 zitplaatsen, vol = vol

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie