Morgen, zaterdag 13 aug, vlooienmarkt

In de maand augustus hebben we 2 vlooienmarkten op een rij: zaterdag 6 en zaterdag 13 augustus. Waarom?

Onze normale datum voor de tweede markt zou 20 augustus zijn geweest, ware het niet dat dan de laatste dag is van het 3-daagse DodoFestival. En DodoFestival en vlooienmarkt past niet tegelijkertijd. Vandaar de tweede vlooienmarkt op zaterdagochtend 13 augustus.

Morgen, zaterdag 13 augustus lijkt het weer warm te worden. Maar niet echt heet, zeker niet “extreem”. Pas na de middag komen de temperaturen boven de 30 graden. En ’s ochtends vroeg is het nog lekker koel. De grootste drukte op de markt zal daarom naar verwachting ook wat eerder vallen dan andere markten en ook zullen standhouders het wat eerder voor gezien houden, net als bezoekers. We rekenen dus op de vroege markt. We zullen zoveel mogelijk schaduwplekjes en/of windplekjes gebruiken voor de standhouders. De markt zal hierdoor her en der ook wat anders zijn opgesteld om standhouders en bezoekers zoveel mogelijk te gerieven.

Er zijn momenteel (bijna 5 uur vrijdagmiddag) 281 boekingen.

Vlooienmarkt Bakkeveen

Geplaatst in: vlooienmarkt_2022, Vlooienmarkten

Geef een reactie