Nog even nagenieten.

Zondagmiddag, 15 mei, wandelden en fietsten veel muziekliefhebbers door Bakkeveen op weg naar een huiskamerconcert door muzikale talenten. In 5 huiskamers en tuinen waren de klanken te horen van Blues, Rock, Klassiek, popliedjes en Franse Chansons. Deze 1e Muziek bij de Buren in Bakkeveen kon pas 2 jaar na het uitbreken van Corona worden georganiseerd. En wat heeft een ieder er van genoten!

Tussendoor en na afloop op het volle terras van de Brink hoorden we alleen maar positieve en enthousiaste reacties. ‘Wat jammer dat ik niet naar alle 5 optredens kon en ik hoop wel dat jullie hier mee doorgaan’, was een veelgehoorde opmerking.

Volgend jaar weer? Zou zomaar kunnen.

Commissie Muziek bij de Buren.

Om nog even na te genieten van deze muzikale middag hierbij nog wat foto’s èn met een filmpje van Wiedse Veenstra lopen we nog even langs de 5 locaties voor een korte indruk van de optredens.

 

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie