Muziekpodium Bakkeveen start weer op

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met Dúndelle

Beste muziekvrienden,

Wij zijn ontzettend blij dat alle Corona maatregelen zijn opgeheven en dat we onze prachtige reeks concerten van internationaal befaamde artiesten weer kunnen voortzetten. Op zondag 27 maart ontvangen we een muzikale gigant om onze nieuwe reeks concerten af te trappen. Niemand minder dan de Welshman Martyn Joseph komt naar Bakkeveen waar we ook onze verhuizing van De Slotplaats naar Dúndelle vieren.

Klik hier voor meer informatie over Martyn Joseph.

Op 27 maart is het precies twee jaar geleden dat we een concert moesten annuleren – Corona had ons land in haar greep gekregen en alles kwam piepend tot stilstand. Maar aan alles komt een eind, zo ook aan deze vervelende concertloze jaren.

Reserveren kan hier.

Zondag 27 maart
Martyn Joseph
Deur open om 14.15 uur
Aanvang concert 15.00 uur
Prijs € 20,00 p.p. Ca. 80 plaatsen, en vol = vol
Lokatie: Dúndelle

Muziekpodium Bakkeveen

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie