Geslaagde Do-It les

De kennismakingsles  DO-IT  op donderdagavond  24 september was zeer geslaagd. De les werd gemiddeld beoordeeld met een 8 door de  21 deelnemers.

Na afloop kreeg iedereen eenvoudige Do-IT oefeningen mee voor thuis. Jong en oud waren aanwezig. Naar aanleiding van deze positieve beoordeling wordt er in oktober of november weer een les georganiseerd waar weer iedereen van harte welkom is.

Wat is Do-It ?
Do-It is een bewegingsvorm die de energie in je lichaam helpt stromen. Energie volgt bepaalde routes, de meridianen. Als deze meridianen geblokkeerd zijn krijgen bepaalde delen van je lichaam te weinig energie en anderen te veel. Dan is er disbalans. Denk aan een rivier waar een obstakel in ligt of een beek die is geblokkeerd. De oefeningen die we doen helpen dus de energie weer beter stromen zodat heel je wezen goed voorzien wordt van voeding. Je voelt je dan fitter, gezonder en helderder.
Kijk hier voor de uitnodiging van deze open les.

Annemarie Bongers

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen

Geef een reactie