De eerste Funclub

Afgelopen vrijdag  was de eerste Kids FUNCLUB in Bakkeveen.

Dit was georganiseerd door vrijwilligers en het jongerenwerk van Code Hans/JongFM.

De groepen 3 t/m 6 van de basisscholen hadden ’s middags een Valentijn disco, met muziek en allerlei leuke spelletjes. Het enthousiasme spatte er vanaf! Er waren wel feestende 26 kinderen op af gekomen die zich goed hebben vermaakt.

‘s Avonds was er nog een keer disco voor de groepen 7 en 8. Ook daar was de opkomst groot, en hebben 20 kinderen met elkaar een super feestje gehad.

Dit doen we natuurlijk vaker! Op 6 maart is alweer de volgende FUNCLUB en dan hebben we een SPELLETJES WEDSTRIJD. Wie scoort de meeste punten? Prijsjes voor de winnaars!! We verwachten jullie allemaal weer in Dúnhoeke. Klik hier voor meer informatie.

Groetjes Garma, Danielle, Lisanne, Jesler, Trudy en Stientje.

Geplaatst in: Kinder en jeugddisco, Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie