Michael Prins bij Muziekpodium Bakkeveen

Een nieuw decennium staat voor de deur. Een nieuw jaar met fijne muziek. Een jaar waarin we starten met nieuw talent. Nou ja, niet zo heel nieuw, maar wel een talent uit een nieuwe lichting singer-songwriters die hard aan de weg timmert. Michael Prins is een van de voortrekkers van een nieuwe garde van muzikanten die intieme, kleinschalige muziekbeleving een warm hart toedraagt. Een liefhebber dus, die perfect past in de setting van Muziekpodium Bakkeveen.

Vrijdag 17 januari:

Michael Prins
Zaal open om 19.30 uur,

Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 20,00 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

Michael Prins werd in één klap bekende Nederlander toen hij de talentenshow beste singer-songwriter van Nederland won. Nou worden we op de hedendaagse tv werkelijk doodgegooid met talentenjachten dus ok – garantie op kwaliteit tot aan de deur. De sceptische lezer dreigt nu af te haken. Lees nog even door…

Van 99,78% van de deelnemers aan tv-talentenshows hoort niemand ooit meer wat, maar voor Prins was het slechts de bevestiging van zijn kwaliteiten. Vanaf 2013 volgden de successen voor deze rasartiest zich in hoog tempo op. Zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales ‘ werd zowel geprezen door de insiders als goed verkocht. Zijn tweede album ‘a Dreamer’s dream is forever to be yours’ deed daar met de single ‘Fear not’, tezamen met Carice van Houten, nog een stap bovenop.

Met zijn derde album ‘It’s murder, guilty on killing sweet emotion’ gooide hij het roer om. Hij wilde niet voortborduren op bewezen successen en gebaande paden verder platlopen, maar zocht naar nieuwe invalshoeken. En ook nu waren de kritieken lovend.

Wat altijd blijft zijn de prachtige teksten en ijzersterke melodieën van eigen hand. Michael Prins is een authentieke artiest die zijn publiek stil krijgt met invoelbare emotie.

Kun je een mooiere setting bedenken dan de intimiteit van de Slotplaats om dit moois bij te wonen? Wij vinden natuurlijk van niet en getuige de voorverkoop zijn velen dit met ons eens. Wees er dus snel bij want dit gaat snel vollopen!

Wil je eerst wat achtergrondinformatie, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, kijk dan even op onze site:  www.muziekpodiumbakkeveen.nl .
Reserveren van kaarten kan ook via onze site.

team Muziekpodium Bakkeveen.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie