Expositie “Hûn & Hynder”bij Galerie Natoer

Expositie “Hûn & Hynder”
Jennifer Koning en Natalie de Klijn

Jennifer Koning toont haar weergaloze tekeningen en olieverfschilderijen van paarden en honden. Natalie de Klijn exposeert haar prachtige bronzen beelden van dieren.

De opening vindt plaats op zondag 17 november 2019 om 15.00 uur en wordt verricht door Peter R. Hein, schrijver en kunstenaar.

Opening
Van harte nodigen wij u uit voor de opening van de expositie “Hûn & Hynder” in Galerie Natoer te Bakkeveen. Het is voor ons een eer om werk van Jennifer Koning en Natalie de Klijn te laten zien.
Jennifer Koning toont haar weergaloze tekeningen in houtskool en gemengde technieken, maar ook olieverfschilderijen. Er zijn zowel statische kop-en-schouder-portretten te zien als actieportretten.
De prachtige bronzen beelden van Natalie de Klijn zijn met liefde gemaakt! De liefde voor dieren komt met name tot uitdrukking in de beelden van haar jachthond, een Vizsla. Naast honden en paarden laat Natalie ook nog een aantal andere dieren op deze expositie zien.
De opening zal worden verricht door schrijver en kunstenaar Peter R. Hein. De opening vindt plaats op zondag 17 november 2019 om 15.00 uur, de galerie is tot 17.00 uur geopend.
De expositie is van 17 november t/m 12 januari.

Graag oant sjen,
Michel Pol en Sylvia Andringa

Galerie Natoer Foarwurker Wei 5
9243 JZ BAKKEVEEN www.galerienatoer.frl
Open: iedere zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Parkeren kan tevens bij Theehuis De Slotplaats, gelegen naast de galerie.

Geplaatst in: Galerie Natoer

Geef een reactie