Frisse tuin met Doarpstún ?!

Hieronder vind je de presentatie van Martijn Broekman van Landschapsbeheer Fryslan zoals op 6 maart 2019 in Dundelle is getoond.

In de presentatie komt de inrichting en onderhoud van tuinen en erven aan de orde.

Martijn geeft eerst een inleiding over het werk van landschapsbeheer Fryslan en daarna komen de karakteristieken van het Friese landschap aan de orde. Ook wordt er aandacht besteed aan de grondsoorten en bijbehorende beplanting.

Ook de functie van het (Boeren)erf komt aan de orde, hoe was het vroeger en hoe is het nu en hoe richt ik het erf optimaal in. Welke planten ga je gebruiken wat past wel in de omgeving en wat niet. Ook de inrichting van poelen krijgt de aandacht.

Nieuwsgierig geworden of dit ook iets voor uw erf of tuin is? Neem dan contact op met de Doarpstun commissie en vraag naar de mogelijkheden voor advies en subsidiering van het plannen maken en aanschaf van het plantmateriaal.

Mail naar [email protected]

Klik hier voor de presentatie !

.

 

Geplaatst in: Doarpstún

Geef een reactie