Gezonde leefstijl activiteit “De Bosk”

Avondwandelen om 19.00 uur vanaf maandag 18 maart

Van 16 maart t/m 12 april start in Bakkeveen het gezondheidsplan “het Blue Zone project” van onze leefstijl-huisarts Mevr. Brouwers. Dorpsgenoten en ook (buurt)verenigingen zijn gestimuleerd om hieraan mee te doen. Buurtvereniging “De Bosk” haakt aan bij dit project door in beweging te komen.

Vanaf 18 maart biedt “De Bosk” aan om een half uurtje te gaan wandelen. Maandag tot en met vrijdag gedurende 4 weken start deze wandeling om 19.00 uur ( en niet zoals gemeld in de Slûswachter om 18.30) vanaf de jeu de boulesbaan aan de Kleasterkamp.  Alle dorpsgenoten kunnen met ons meelopen. Je kunt alle avonden meegaan of alleen wanneer je kunt of zin hebt. Opgave is niet nodig.

Buurtvereniging “De Bosk”

Geplaatst in: Buurtverenigingen, De Bosk

Geef een reactie