Resultaten van “Is Bakkeveen veilig?”

Van 10 tot 18 december 2018 had gemeente Opsterland een enquête over veiligheid online staan. In deze enquête werd inwoners gevraagd wat ze van de veiligheid en veiligheidsbeleving in de eigen omgeving vonden. Dit als onderdeel van een algehele gemeentelijke veiligheidsanalyse.

De respons blijkt voor 48% uit Bakkeveen afkomstig.
We hebben op 11 december de oproep van de gemeentesite gekopieerd naar bakkeveen.nl: kijk hier. Dat artikel is destijds 502 x bekeken. Blijkbaar leeft het onderwerp hier sterk !

De resultaten van de digitale enquête staan hier.  (pagina 17)

Daarnaast heeft de gemeente enkele scholen bezocht, bewoners van de Leijte, ondernemers en enkele locaties in Gorredijk en Beetsterzwaag om tot het totaalplaatje te komen.

Hieronder de samenvatting in beeld.

 

Geplaatst in: Bakkeveen

1 reactie op “Resultaten van “Is Bakkeveen veilig?”

  1. CM zegt:

    Uiteraard is de verkeersoverlast toegenomen met de stijgende conjunctuur, maar wat is overlast? Snelheid? Parkereren in de bermen of op de stoep? Totaal aantal meldingen of unieke melders? 51 inbraken over 5 jaar tijd? Maak dat de kat wijs, zoekfunctie op waldnet en je weet beter, een auto inbraak telt ook, poging tot ook.Gemanipuleer met cijfertjes. De Politie is een bende onder Akerboom!

Geef een reactie