Snippergroen

Beste dorpsgenoten,

Op onderstaande foto is te zien welke bodemsanering in onze straat (redactie: Weverswal, plan Slotzicht) in 2013 heeft plaatsgevonden.
T/m medio 2018 was hiervan niets bij de gemeente bekend. Ook de provincie Friesland heeft bij het vooronderzoek om de sanering geen deel gemeentegrond kunnen vaststellen. Via hun huisadvocaat proberen ze thans toch een deel van mijn perceel te claimen.

Om tot een afgewogen oordeel te kunnen komen zijn er in het voortraject diverse vragen gesteld en informatie opgevraagd. Deze zijn door de gemeente grotendeels onbeantwoordt gebleven en ook de ingelichte raadsfracties die toch het hoofd van de gemeente zijn verschuilen zich achter het buro Eiffel.

Het optreden van de vertegenwoordigers van dit buro heeft alom tot grote frustraties geleid. Op maandag 24 september komt het Evaluatierapport in een orienterende vergadering aan de orde. T.a.v. de lopende kwesties wordt geen enkele informatie verstrekt. Inspraak is daarbij niet mogelijk. Het lijkt enigszins op een dictatuur. De enigste mogelijkheid tot verdediging blijft de sociale media ( zie hieronder ).

Als U te maken hebt gehad met het fenomeen snippergroen is het wellicht goed Uw mening hier of op facebook weer te geven. De enigste mogelijkheid de raadsleden op juiste wijze te informeren.

Groet
Gerrit Terpstra

Geplaatst in: Oproepen

2 reacties op “Snippergroen

  1. Frank zegt:

    Dat hele project is één grote middelvinger naar je eigen inwoners toe om incidenteel geld binnen te harken over de rug van je eigen bewoners en nadat ze op papier je land hebben veroverd doen ze er niks mee. Zo krijgen mensen dus een grote hekel aan ambtenaren en overheid (zeg ik, terwijl ik zelf een trotse ambtenaar ben).

  2. Gjt zegt:

    Beknopte weergave van standpunt van onze volksvertegenwoordigers op de Facebook pagina van opsterland en mijn persoonlijke. Wordt vervolgd

Geef een reactie