Zoektocht gaande, Max is vermist

Update vrijdagavond: Max is weer terecht.

Max (15 jaar) uit Oosterwolde is sinds gisteren (donderdag 8 febr) vermist. Er wordt momenteel (rond de middag) gezocht in de omgeving Bakkeveen/Waskemeer omdat dat zijn laatste bekende verblijfplaats was.

Hieronder de Burgernet Mededeling:
Vermist; jongen/blank/1.80m/mager postuur/blond kort haar/trainingspak fly emirates/zwarte jas/petje/witte adidas schoenen. bij aantreffen graag 112.

Hieronder het Facebook bericht.

Max is gisteren niet thuis gekomen uit school. Weggelopen. Eerst hebben we geprobeerd hem over te halen thuis te komen, maar hij bleef weg. Om acht uur s’avonds is de politie ingeschakeld. Max gaf af en toe een berichtje dat hij bij een vriendin zat. Achteraf bleken zijn vrienden hem te dekken, maar één gaf toe, dat hij in Bakkeveen zat. Toen de politie daar aankwam was Max net een half uur gevlogen. Politie en Wim hebben nog tot drie uur op vakantiepark Flippies gezocht, omdat hij daar door politie Drachten het laatst uitgepeild was. Niks gevonden.
Ja. School leeft en denkt ook erg mee. Zo hebben we namen enz van hun gekregen. Straks gaat de onderdirecteur met wat jongens praten.Op school zijn gesprekken gevoerd met een paar jongens, maar die zijn ook erg ongerust en lijken oprecht niet te weten waar Max is. De politie zet hem nu op burgernet en laat foto’s uitgaan.
Mocht IEMAND iets weten over Max, bel aub politie Drachten of Oosterwolde. Liever niet persoonlijk reageren,we moeten al zoveel berichten beantwoorden en zijn de hele nacht al in de weer…..Annita en Wim

Max is ongeveer 1.80 m lang, dun slungelig figuur, blond kort haar. Flying Emirates trainingspak, Napapijri-jack, petje met capuchon. Opvallende witte schoenen.

Geplaatst in: Oproepen

9 reacties op “Zoektocht gaande, Max is vermist

 1. Marit Sijtsema zegt:

  Bericht op Facebook gedeeld….

 2. AH zegt:

  Vreemd, hele dag in Bakkeveen en geen burgernet melding ontvangen. Mogelijk meer die het niet ontvangen hebben?

 3. Jacob zegt:

  wel ontvangen om ongeveer 12.00 uur en om 12.55 is het bericht weer gesloten

 4. Anita zegt:

  Ik heb ook geen burgernet bericht ontvangen, zoals meestal trouwens.
  Gedeeld op Facebook.

 5. Free max zegt:

  Free max !!

 6. M Smid zegt:

  Ook niets ontvangen.minn

 7. Johan zegt:

  Hoe zit het er nu mee, is hij al weer terug? Meestal kun je in een update lezen of de persoon/ kat/ hond weer terug is bij de familie, nu al enige tijd niets gelezen hier.

Geef een reactie