Help Myrthe Tognini naar het EK !

Iris, Myrthe en Arjenne naar het EK in Polen

Acro team naar het EK in Polen

Hallo,

Wij zijn Iris, Myrthe en Arjenne en zijn een jeugdtrio sinds augustus 2016. Bij AANN  (Acro Academy Noord-Nederland) trainen we ruim 17 uren per week.

Bij de diverse plaatsingswedstrijden hebben we laten zien dat we bij de Nederlandse top horen en op 18 juni 2017 werd dat beloond met  de gouden medaille  bij de Nederlandse kampioenschappen. Ook hebben we daar de tweede limiet voor het EK gehaald.

Van 13 tot en met 15 oktober 2017 worden in Rzeszow (Polen) de Europese kampioenschappen georganiseerd. Deze wedstrijd moeten we zelf betalen; diverse wedstrijdkosten, vervoer, hotel, etcetera.  Wilt u ons helpen om onze droom waar te maken.

Klik hier voor meer informatie en eventuele donatie

Promotiefilmpje:

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie