Creatieve jongeren gezocht voor film

Ben je creatief, nieuwsgierig, geïnteresseerd in mensen en hun verhalen en wil je meer leren over film en documentaire maken? Meld je dan nu aan! We zoeken 10 creatieve jongeren (14-18 jaar) die gezamenlijk en onder begeleiding van beeldend kunstenaar en filmmaker Erik Alkema video’s willen maken over jullie kijk op de plek waar je vandaan komt.

Vijf weken lang vormen jullie samen met Erik een “nieuws-redactie” die op avontuurlijke en speelse wijze onderzoek gaat doen. Leren door te doen is het motto. Gewapend met camera’s en microfoons zullen jullie als ontdekkingsreizigers jullie eigen omgeving gaan ontdekken. We verzamelen verhalen, maken documentaire-vlogs en video-portretten, om dit vervolgens bij elkaar te brengen in een wervelende Informatieve ’tv-show’.

De ‘workshops’ worden gehouden op zaterdagen 10, 17, 24 juni en 1 juli, van 11 – 17 uur in de Veldschuur tegenover het NIVON-huis, Jarig van der Wielenwei 42 in Een-West.

Aankomende zaterdag ben ik van 11 tot 17 uur in het NIVON-huis aanwezig voor een open inloop voor een ieder die geïnteresseerd is en meer over dit project wil weten

Doe jij ook mee? Meld je dan aan bij [email protected] of bel 06-34036140 (ook voor vragen en meer informatie)

Meer informatie over mijn werk en mijn projecten kun je vinden op: www.erikalkema.com en op www.seenik.nl

Bovenstaande is onderdeel van het Peergroep project rondom Allardsoog: klik hier.

Als u leuke jongeren kent waarvan u denkt dat ze het leuk vinden om mee te doen met dit project of waar u van denkt dat is nou echt wat voor hen, laat het mij weten of stuur ze naar mij door!

U hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Mocht u tips hebben over personen of onderwerpen die de moeite van het portretteren waard zijn, of kent u spannende, informatieve en waardevolle verhalen, waar u van vind dat ze verteld moeten worden, dan hoor ik het ook graag!

De komende zes weken ben ik elke donderdag, vrijdag en zaterdag in het gebied aanwezig. Wellicht komen we elkaar tegen!

Alvast hartelijk dank en een vriendelijke groet.
Erik Alkema
06 – 3403 6140

Geplaatst in: Oproepen, Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie