Aftrap: De Radius van Allardsoog

Officiële aftrap De Radius van Allardsoog op 26 mei a.s.

De Radius van Allardsoog is een nieuw project van PeerGrouP, een meerjarig onderzoek naar het gebied rondom het drie-provinciën-punt bij Allardsoog. Samen met wetenschappers, bewoners en kunstenaars brengt PeerGrouP het gebied in kaart en zullen zij gedurende de onderzoeksperiode in verschillende vormen verslag doen. Op vrijdag 26 mei a.s. om 14 uur vindt de officiële aftrap van het project plaats. De middag is bedoeld voor een ieder die belangstelling heeft.

Onderdeel van het programma is een historische landschapswandeling; een reis door de tijd vanaf de ijstijd tot aan de periode van de Volkshogeschool in Allardsoog, met o.a. historicus Mieke Willebrands en Theo Spek, hoogleraar Landschapsgeschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen. Sjoerd Wagenaar, artistiek directeur PeerGrouP, geeft een toelichting op de werkwijze in het project De Radius van Allardsoog. De middag wordt afgesloten met een borrel en een nootje.
Locatie:
Veldschuur, tegenover het Natuurvriendenhuis NIVON, Jarig van de Wielenwei 42 in Allardsoog (Een-West).
Start de wandeling om 14 uur en vanaf 16 uur een gezellige nazit met borrel.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij: [email protected]
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van der Werff tel: 06 46084668

of kijken op de website www.peergroup.nl

Volg ons ook op Facebook @radiusallardsoog @dePeerGrouP

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie