Open Boerderij dag

De familie Rohaan doet voor de eerste keer mee aan de Campina Open Boerderijdagen. Engbert (58) en Sonja (55) wonen en werken samen met zoon Wilmar (29), zijn vrouw Sieta (30) en dochters Lynn (0) en Jilde (0) op de boerderij.

Het moderne melkveebedrijf van de familie Rohaan is gelegen aan De Mersken 1 in Siegerswoude.
Op het bedrijf staat de zorg voor de 150 melkkoeien en 90 stuks jongvee en hun leefomgeving op de eerste plaats. De familie vindt het belangrijk dat melk van hoge kwaliteit op een diervriendelijke manier wordt geproduceerd. Zomers gaan de koeien naar buiten om te grazen.

Het mooist aan hun werk als Campina veehouder vindt de familie de zorg voor de koeien en het werken in de natuur.

De familie Rohaan kijkt er naar uit om jullie te mogen ontvangen op 26 mei 2017 van 10:00 tot 16:00 uur!

Adres:
De Mersken 1
9248 WR Siegerswoude
Graag zo veel mogelijk op de fiets komen!
Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie