Aquarel expositie Natuurvriendenhuis

Expositie Allardsoog

Deze keer een expositie van vier vrouwen die schilderlessen volgen bij Liduin van Noord uit Oldeberkoop. Vanaf 2011 krijgt deze groep al aquarel-schilderles. Voor de een is het schilderen een hobby naast andere; voor de ander een moment van rust; even tijd voor jezelf; verwerken van indrukken…..

Inspiratie halen de schilderessen uit de natuur in de omgeving. Heel veel planten en bloemen, maar ook dieren zijn geliefde onderwerpen. Het gebied tussen Tjonger en Linde is een blijvende bron inspiratie. Er wordt ook gewerkt aan portretten, voor sommigen een lastig onderwerp, maar oefening baart kunst.

Als het eindresultaat er eenmaal is dan kunnen de dames daar ook erg van genieten.

Er hangen werken van Marlies Bouma, Marga Kramer, Fettje Slager en Rolina Slager, allemaal uit Makkinga en omgeving.

Vanaf 28 juli tot en met november is de expositie dagelijks te bezichtigen van 10.00 tot 18.00 uur in het Natuurvriendenhuis aan de Jarig van der Wielenwei 42 in Een West (tussen Haulerwijk en Bakkeveen).

Geplaatst in: NIVON Allardsoog

1 reactie op “Aquarel expositie Natuurvriendenhuis

  1. Liduin van Noord zegt:

    JUF IS SUPER TROTS!!

Geef een reactie