NatuurMonumenten zoekt vrijwilligers

NATUURMONUMENTEN ZOEKT VRIJWILLIGERS IN FRIESLAND EN DRENTHE  

Natuurmonumenten is een beweging voor mensen die samen opkomen voor de natuur in Nederland. Dankzij het werk van vrijwilligers wordt de natuur nog beter beschermd. Werk samen met ons aan een mooie natuur en word vrijwilliger!

Als vrijwilliger kun je je op verschillende manieren inzetten voor de natuur: van administratief werk tot natuuronderhoud. Wij geven mensen die graag iets willen doen voor de natuur de gelegenheid om inspirerend werk te doen in een mooie omgeving.

Samen met de medewerkers van Natuurmonumenten lever je een belangrijke bijdrage aan de bescherming en het behoud van de natuur in Nederland.

Wat kun je doen?
Je kunt op verschillende manieren meewerken met Natuurmonumenten. Er is een aantal werkgebieden waarin je actief kunt zijn. Zoals, vrijwilliger Natuurbeheer, Excursieleider voor Volwassenen, Oerrr vrijwilliger en Vrijwillige Boswachter. Kijk op de website van Natuurmonumenten voor de vacatures in Groningen, Drenthe en Friesland.

Wat bieden wij?

 • Bijzondere ervaringen in de prachtige natuur.
 • Een goede begeleiding.
 • Werkervaring.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten en speciale aanbiedingen voor vrijwilligers.
 • Actuele informatie waardoor je makkelijk op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van Natuurmonumenten.

De eerste informatieavond voor mogelijke vrijwilligers en andere geïnteresseerden vindt plaats op woensdag 29 juni a.s. Er wordt om 19.30 uur verzameld in het informatiecentrum van Natuurmonumenten aan de Fochteloerveenweg 8, te Fochteloo. Hier wordt u ontvangen door Kim Pierik en Marten Pothof en krijgt u uitleg over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Mocht het u wat lijken dan prikken we samen een datum voor een individuele vervolgafspraak. Vervolgens gaan we met de groep een kijkje nemen in het Fochteloerveen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Marten Pothof via [email protected] of met
Kim Pierik via [email protected]

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Oproepen, Slotplaats

2 reacties op “NatuurMonumenten zoekt vrijwilligers

 1. Kurt zegt:

  Ik mis de CEO vacature

 2. vincent zegt:

  EN de betalende vacatures voor BOA’s

Geef een reactie