3 Provinciën mooiste 50+ camping van Nederland

Camping De Drie Provinciën ‘mooiste 50+ camping van Nederland’

Een west – Zojuist zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich volgens de Europese verkiezing van ANWB  ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste vier campings in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. De andere genomineerde campings zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

50+ camping?
“Een 50+ camping is een camping die bijzonder geschikt is voor 50-plussers.” “Maar” vertelt Ronald Boels, eigenaar van Camping De Drie Provinciën, “eigenlijk zijn wij geschikt voor iedereen die houdt van écht rustig kamperen op een natuurlijke camping in een prachtige omgeving. Wij zijn namelijk een relatief kleinschalige camping, met drie natuurlijke visvijvers waar onze rustzoekende gasten graag hun tijd doorbrengen. Bovendien garanderen wij de rust op onze camping, dit kan doordat wij bijvoorbeeld geen faciliteiten voor kinderen hebben. Tot slot blijkt dat 50-plussers ruime kampeerplaatsen, privacy en schoon sanitair bovengemiddeld belangrijk vinden. En ook hier spelen wij op in met ons bedrijf”.

Camping van het jaar
De camping in Frankrijk heeft uiteindelijk de verkiezing gewonnen. Ronald Boels: “De nominatie op zich is al heel bijzonder en  De mooiste 50plus-camping van Nederland’ is een prachtig resultaat. We zijn ontzettend trots op ons team die samen met ons aan dit resultaat hebben gewerkt en natuurlijk op alle gasten die op Camping De Drie Provinciën gestemd hebben.”

Europese verkiezing ANWB
Gedurende de maand oktober publiceerde de ANWB op de website een longlist met campings die hoort bij de voorronde in de ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’. Kampeerders hebben massaal gestemd op hun favoriete camping. Per categorie zijn vier campings overgebleven. Camping De Drie Provinciën bleek als enige Nederlandse camping doorgedrongen te zijn tot de laatste ronde in de categorie ‘Mooiste 50plus camping’. De andere genomineerde campings in deze categorie zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk. Op 13  januari 2016 werd op de Vakantiebeurs in Utrecht de uiteindelijk uitslag bekend gemaakt en zijn de awards uitgereikt aan de winnende bedrijven.

Geplaatst in: Drie provincien

Geef een reactie