De drie Provincien wederom “camping van het jaar”?

ANWB op zoek naar mooiste 50+ camping
De Drie Provinciën wederom kanshebber titel ‘Camping van het jaar’

Camping De Drie Provinciën is door de ANWB genomineerd voor de titel ‘Camping van het Jaar 2016’.

Mooiste 50+camping
Camping De Drie Provinciën is genomineerd in de categorie ‘De mooiste camping die zich richt op 50-plussers’. In totaal zijn er 10 campings in Europa genomineerd voor deze titel: vier in Nederland, drie in Frankrijk en campings in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

Jury kiest de winnaar
Om tot de uiteindelijke winnaar te komen volgt nu een stemronde via de kampeerwebsite van de ANWB. Uit de vier campings die in deze ronde de meeste stemmen krijgen, kiest uiteindelijk een jury, bestaande uit ANWB-campingspecialisten én kampeerders, de winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt op het ANWB-Kampeergala tijdens de ‘Vakantiebeurs Utrecht’ in januari 2016.

Al eerder in de prijzen
In 2013 werd Camping De Drie Provinciën verkozen tot beste 50+ camping van Nederland door de lezers van KCK en Nestor, vanwege het natuurlijke terrein met drie visvijvers, de unieke ligging, het schone sanitair, de ruime kampeerplaatsen en het gezellige restaurant met goede keuken.  In 2014 werd Camping De Drie Provinciën ook genomineerd voor de jaarlijkse ANWB-verkiezing, toen in de categorie ‘fraaiste charme camping’.

Klik hier om te stemmen: https://www.campingsvanhetjaar.nl/

Camping De Drie Provinciën
Bakkeveenseweg 15
9343 TB Een West

www.dedrieprovincien.nl

Geplaatst in: Drie provincien

Geef een reactie