3 Provinciën: fraaiste charme camping !!

Camping De Drie Provinciën: Fraaiste Charme Camping van Nederland!

Camping De Drie Provinciën, 14 januari 2014

Op het campinggala van de ANWB is gisteravond bekend gemaakt welke campings zich in 2014 ‘Camping van het Jaar’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën blijkt de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014.

 

ANWB Verkiezing: Camping van het jaar
De ANWB heeft ook voor het jaar 2014 de Camping van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen worden in vier verschillende categorieën campings genomineerd. Een deskundige jury van de ANWB kiest per categorie uit vier genomineerde campings de winnaar.

Feestelijke uitreiking tijdens het Camping Gala
Op 14 januari 2014 werd het ANWB Camping Gala in Utrecht gehouden. Daar werden de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014′ in de verschillende categorieën.

Fraaiste Charme Camping 2014
In de categorie ´Fraaiste Charme Camping` waren vier campings genomineerd. Camping De Drie Provinciën in Een West (Drenthe) was als enige Nederlandse camping genomineerd. Een camping uit België ging uiteindelijk naar huis met de titel: ´Fraaiste Charme Camping van Europa’.

Wat is een charme camping?
Op een Charme camping kampeert men volgens de ANWB op de mooiste en meest idyllische plekken in Europa. Deze campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Ze liggen op een bijzondere plek, bijvoorbeeld tussen de bergen of in de buurt van een rustig beekje. Daarnaast zijn de Charme campings niet te groot en niet te klein, het aantal standplaatsen varieert van 25 tot rond de 200.

Camping De Drie Provinciën
De familie Boels, eigenaar van de charme camping aan de rand van Bakkeveen, is natuurlijk enorm blij en trots met deze mooie titel. Ronald Boels: Het is een enorme eer om te kunnen zeggen dat we één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa zijn. Aangezien we als enige Nederlandse camping genomineerd zijn kunnen we ook met trots zeggen dat we de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014 zijn! We willen alle mensen die op ons hebben gestemd hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Opnieuw in de prijzen
In september 2013 werd De Drie Provinciën door de lezers van KCK en Nestor ook al verkozen tot de beste 50+ camping van Nederland vanwege de unieke ligging, het schone sanitair, de ruime kampeerplaatsen en het gezellige restaurant met goede keuken.

Geplaatst in: Drie provincien

Geef een reactie