Speel-o-theek openingstijden

De Speel-o-theek in Bakkeveen

Spelen is leuk! En ook nog eens heel nuttig: door te spelen oefent, ontdekt en leert je kind. Spelen prikkelt de fantasie. Bij speel-o-theek de Speelbak draait alles om spelen! Je kunt er, samen met je kind, speelgoed uitzoeken en je mag het een maand mee naar huis nemen. Zo heeft je kind altijd iets nieuws in huis.

En dat helemaal gratis!

Er is (heel) veel speelgoed voor kinderen van 0 – 8 jaar, maar ook voor oudere kinderen tot 12 jaar. Bijvoorbeeld: babyspeelgoed, loopfietsjes, playmobiel. Maar ook computerspellen, de Wii of Xbox. En heel veel spellen.

Om meer kinderen, ouders en grootouders te kunnen bereiken lenen we vanaf oktober op de woensdagmiddag uit! De avonduitleen is komen te vervallen.

De Speelbak is open op elke eerste woensdag van de maand van 15.15 – 17.30 uur.

We zitten in het gebouw de Dúnhoeke, bij de sportvelden.

Kom eens langs, je bent (samen met je kind) van harte welkom!

De vrijwilligers van de Speel-o-theek.

 

Geplaatst in: Speel-o-theek

Geef een reactie