Uitje TIP vrijwilligers

Woensdag 16 september was het weer zover ons jaarlijks uitje met de tip vrijwilligers . Waar we heen zouden gaan weten alleen de twee die het organiseren dus voor ons allemaal weer een verassing. Om half 1 verzamelen bij het tip kantoor en dan in de auto en rijden maar. De reis gaat richting Leeuwarden we gaan een rondvaart door de grachten van Leeuwarden maken in het begin een heel klein beetje regen maar dat hield gelukkig snel op en konden we genieten van de mooie rondvaart. Daar na met zijn allen naar het museum van Keramiek wat ontzettend mooi is . Om half 6 weer in de auto en richting Drachten waar we heerlijk hebben gegeten bij de Lachende Koe De beide dames die het dit jaar hebben geregeld waren Baukje en Marijke nogmaals heel erg bedankt voor een super geslaagde dag

Geplaatst in: Algemeen, Toeristisch Informatiepunt

Geef een reactie