Nieuwe adverteerder: Mitra

Op de plek, aan het einde van het onverharde pad, waar men denkt dat de wereld ophoudt, ligt verscholen tussen de bossen en achter het woonboerderijtje, de Mitra.

Het geheel vrijstaande vakantiehuisje straalt rust en warmte uit. Niet voor niets vertellen bezoekers dat de aardstralen juist zijn op deze grond.

Het vakantiehuisje heeft haar naam Mitra uit India gekregen. Mitra, de Indische godheid, staat voor vriendschap (Sanskriet voor vriend, metgezel en compagnon). Een naam welke wij toepasselijk vinden voor de sfeer die het ademt.
Via het bospad loopt u langs het saunahuisje naar de Mitra. Ze biedt u alle privacy met haar eigen terras waar u in de ochtendzon heerlijk van het, door uzelf samengestelde, ontbijt kunt genieten. De vuurkorf en de picknicktafel nodigen uit tot gezellige warme avonden onder de sterren.

Slapen kan beneden in de slaapkamer op een heerlijke boxspring (1.60×2.00) of romantisch boven op de slaapzolder. Het enige wat u hoort in de ochtend zijn de vogeltjes. De over het erf zwevende buizerd geeft u een geborgen gevoel. Ook is de kans groot dat de reeën bij het schemerdonker uw tijdelijke thuis nieuwsgierig komen bezoeken.

Klik hier voor de website

Geplaatst in: Overnachten

1 reactie op “Nieuwe adverteerder: Mitra

  1. S zegt:

    Bij een mitra denk ik aan heel iets anders…

Geef een reactie