Mira is terug !

Vermist sinds dinsdag 2 december: poes Mira. Ze woont op de Douwelân 15, en is sinds dinsdagochtend 2 december in de vroege ochtend weg. We heeft haar gezien? Ze heeft een 3-kleurige vacht. Witte buik en grote ‘vlekken’ op haar kop en rug in de kleuren oranje en zwart. Haar staart heeft ook die kleuren, met ‘rode’ ringen richting de punt. Blauwe ogen.

Op de dag van verdwijning had ze een lichtgroen/llimekleurig halsbandje om, met daaraan een zilverkleurige adreskoker. Ze is schuw naar andere mensen toe.

Wilt u kijken of ze misschien in uw schuur/garage/buitenhok zit? Misschien heeft u iets afgesloten voor de winter op dinsdag, misschien wilt u de deur of het luikje weer even openzetten?

Misschien heeft iemand een poes in deze kleuren gezien in de buurt van de Douwwelân, Sjoerdlân, de Boskkamp , Ecofeen, de Boskleane of b.v. de Greate Kamp of in het bos achter deze straten?

Reageren naar Familie Martina op Douwelân hoeft niet meer: 5 december ’s ochtends kwam Mira weer thuis….

Geplaatst in: Oproepen

2 reacties op “Mira is terug !

  1. Lilian Martina zegt:

    Mira is terug! Vanochtend vroeg kwam ze aanlopen. Ze ziet er goed uit. Ze geeft geen antwoord op de vraag waar ze was ;-)

Geef een reactie