Aangeboden: oppas

Hallo iedereen,

Ik ben een meisje van 15 en ik zit in de derde klas van het Drachtster Lyceum.
Ik houd heel erg van kinderen en wil daarom ook graag oppassen. Ik kom graag een keer langs om kennis te maken met u en uw kinderen. Als u een oppas nodig heeft bel dan gerust naar dit nummer: 0516 542302.

Groetjes Lotus Wilting

Geplaatst in: Oproepen

3 reacties op “Aangeboden: oppas

 1. René zegt:

  Hallo Lotus, het is niet dat ik wekelijks oppas nodig ben, maar ik heb twee kinderen in de vorm van honden, het zijn twee grote sullen, maar heel lief ik moet zo af en toe wel ééns weg en aangezien jij wel wat geld kunt gebruiken, dacht ik van kan altijd aan je vragen , ik weet niet of je uit Bakkeveen komt maar hier kennen ze mijn honden wel, dus kijk maar of het je wat lijkt ik ben trouwens René, en mijn honden heten Shadow en Nouschka, enne vul even je tarief in, weet ik gelijk of ik je kan betalen, want ze noemen me ook wel Koos Werkeloos, dat is een geintje, maar ik werk niet en kan ook niet werken, en wil je kennis maken neem gerust iemand mee als je het wat eng vind, ok?

 2. Esther zegt:

  Dag rene, ik ben ook op zoek naar oppas voor me hond, je heb me wel eens gezien, ik heb een soort van herder, ik wil ook wel oppassen, als jij ook 2 ochtenden per week op mijn hond kan passen, dan kan ik me vrijwillegerswerk weer oppakken. 0516795123.
  Groetjes esther

 3. Anneke de Poorter zegt:

  Hoi Lotus,
  Geldt dit nog steeds. Ik ben met spoed op zoek naar een oppas en woon in Bakkeveen.
  Ik zie dat deze oproep al bijna een jaar oud is maar wie weet geldt jou aanbod nu nog of ken je misschien andere meiden (of jongens wie weet) die graag willen oppassen en kunnen in Bakkeveen. Ik woon hier nl nog maar kort en de mensen die ik inmiddels ken hebben allemaal kinderen die te jong zijn en/of hebben geen oppas nodig.
  Mijn telnr is 0616848314
  Vriendelijke groet,
  Anneke de Poorter

Geef een reactie