NLdoet: Natuurvriendenhuis Allardsoog doet mee

Natuurvriendenhuis Allardsoog doet  mee aan NLdoet

Een-West, 3 maart 2014 – Natuurvriendenhuis Allardsoog doet op zaterdag 22 maart mee aan NLdoet. Dit is de vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Natuurvriendenhuis Allardsoog zoekt vrijwilligers om de tuin een flinke opknapbeurt te geven. Het is de bedoeling dat we beginnen met de voortuin door de borders en het pad aan te pakken zodat het huis weer een mooie entree krijgt. Ook voor de binnentuin en achtertuin hebben we plannen zoals een kruidentuin en/of een moestuin.  

Natuurvriendenhuis Allardsoog ziet NLdoet als een gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zien wat een prachtige locatie we hebben en welke activiteiten het Natuurvriendenhuis organiseert. Wie weet raak je zo enthousiast dat je in de toekomst ook vrijwilliger wilt worden bij het Natuurvriendenhuis Allardsoog.

Mensen die individueel, met vrienden, collega’s of hun vereniging of sportclub in actie willen komen bij Natuurvriendenhuis Allardsoog kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl of rechtstreeks bij de organisatie.

Het voorjaar kan beginnen, samen klussen in de buitenlucht in de tuin van Natuurvriendenhuis Allardsoog!

 Voor meer informatie over deze vrijwilligersactie op Allardsoog kunt u contact

opnemen met:
Bert Rosien, tel.nr.: 06-52638535
Corry Aalders, tel.nr.: 0516-422796

Datum: zaterdag 22 maart 2014 aanvang 9.30 uur tot 17.00 uur

Waar: Natuurvriendenhuis Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 42, Een-West

Geplaatst in: NIVON Allardsoog

Geef een reactie