Nieuwjaarsconcert met internationale toppianist in De Slotplaats

Muziekpodium Bakkeveen opent vrijdag 3 januari de concertreeks in 2014 met een nieuwjaarsconcert van toppianist Michiel Borstlap.

Het wordt een optreden met een mix van klassieke muziek en jazz. Na het doorslaand succes van zijn CD’s Solo 2010 en Blue (een pareltje ter ere van de geboorte van zijn gelijknamige dochter) bracht Michiel onlangs Reflective uit. Bij het componeren van de stukken voor Reflective werd Michiel geïnspireerd door onder anderen Ludovico Einaudi, Yann Tiersen en Philip Glass. Mooie, pakkende melodieën met hier en daar de neiging naar het minimalistische. Borstlap staat te boek als een jazzpianist, maar hecht weinig waarde aan die stempel. Hij stelt zijn technische bagage in dienst van de emotie. En die emotie raakt hij met de stukken van Reflective opnieuw. Vol…

Momenteel tourt Michiel door Nederland. We zijn vereerd dat hij naast de grote zalen in Nederland opnieuw De Slotplaats aandoet. Het wordt weer een prachtig sfeervol en intiem luisterconcert. Een buitenkansje om deze internationale topper van zeer dichtbij te zien en te horen!

Wil je meer informatie of even luisteren naar muziek van Michiel Borstlap kijk dan even op onze website.

Reserveren kan direct via deze link (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Geplaatst in: Agenda, Muziekpodium

Geef een reactie