Nieuwsbrief “De Drie Provinciën”

Nominatie Fraaiste Charmecamping.

Nog maar net bekomen van de award “KCK Camping van het jaar” zijn we op weg naar een volgende mijlpaal. Afgelopen week is door de ANWB bekend gemaakt dat Camping De Drie Provinciën in Een west is genomineerd in de categorie: Fraaiste charmecamping Europa. Samen met een Zweedse, Franse en Belgische camping dingen we mee naar deze mooie prijs. Op 14 januari 2014 wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens het ANWB-campinggala in Utrecht. Duimen dus!
In ieder geval zijn we dan al wel de fraaiste Nederlandse charmecamping.

Prijswinnaars.

Op uitnodiging van de ANWB hebben we dit najaar deel mogen uitmaken van de KCK-stand op de 50+ beurs in Utrecht. De beschikbaar gestelde prijs van de loting op deze beurs is gewonnen door de familie De Vries uit Breda. Zij winnen de KCK-verwenweek op onze camping. Gefeliciteerd!

Win een dinerbon!

Eind januari verloten wij onder alle nieuwsbrieflezers een dinerbon ter waarde van € 50,-
te besteden in ons prachtige restaurant. Hou ons dus in de gaten.

Hemelvaart-Pinksteren

Voor het Hemelvaart-Pinksterarrangement zijn nog een aantal mooie plaatsen beschikbaar. Van 28 mei t/m 9 juni heerlijk kamperen op onze fraaie Charmecamping. Het tarief voor deze gehele periode: € 220 o.b.v. 2 personen, 1 caravan, 1 auto, elektra en belasting.

Maandtarieven 2014.

1 t/m 30 April  €199
1 t/m 27 Mei  €289
10 t/m 30 juni   €229
1 t/m 31 Juli  €359
1 t/m 31 Augustus €359
1 t/m 30 September  €219
Bovenstaande arrangementen zijn op basis van 2 personen (persoonsgebonden), 1 caravan, 1 auto, elektra en toeristenbelasting. Deze arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid en dienen vooraf te worden voldaan.

Geplaatst in: Drie provincien

Geef een reactie