Nienke bijna bij het “Kika”-doel

[5 juli 2013]
Weer tijd voor een update!

Tijdens de hannekemaaierstocht is er door mijn vader en een aantal medelopers een spontane inzameling gedaan onder de hanekemaaiertocht lopers. Er is toen maar liefst 190 euro ingezameld! Echt helemaal geweldig!!

In het weekend van 22 en 23 juni heb ik op de opentuindag van t bokkehuske in jubbega gestaan. Daar ging de helft van de entree, 2 euro, naar kika. In totaal 175 euro opgehaald.
Zondag 23 juni heb ik voor het eerst 20 km gelopen, mijn moeder gezellig op de fiets mee. Er toen ongeveer 2 uur en 25 over gedaan. Dezelfde week ben ik bij Intersport in Drachten geweest. Ze waren daar zo vriendelijk dat ze me de helft van de prijs van de hardloopschoenen cadeau wilden doen, ontzettend bedankt!
Afgelopen zondag (30 juni) heb ik weer 20 km gelopen, dit keer was een vriendin gezellig op de fiets mee. Ik heb er toen 2 uur en 8 minuten over gedaan en was echt ontzettend tevreden met die tijd en voelde me prima!
Ondertussen zijn er nog veel lieve mensen geweest die een sponsoring hebben gedaan. Iedereen tot nu toe heel erg bedankt voor de donaties! Echt top!

Bedrag tot nu toe is al 4935,- euro voor kika. Het doel is de 5500,- te passeren, dus het gaat ontzettend goed! Spontane sponseringen of gewoon even een berichtje achter laten kan altijd. Dat kan via de link http://runforkikanewyork.nl/PersonalPage.aspx?personId=2265. Daar schrijf ik ook toe wat ik heb gedaan en hoe het gaat.

groeten Nienke

 

 

[18 mei 2013]
Hallo allemaal,

Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst voor zich. Elk jaar krijgen bijna zeshonderd kinderen een verschrikkelijke boodschap: ‘Je hebt kanker’. Daarna start een moeilijke periode van zware behandelingen en onzekerheid. Met vaak een goede afloop, maar helaas niet altijd.

Daarom ga ik me dit jaar inzetten voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Ik haal geld op zodat er meer geld komt voor onderzoek voor kinderen met kanker.

Op 3 november ga ik daarom de marathon van New York lopen. Hier ben ik hard voor aan het trainen! Mijn persoonlijke sponsordoel is € 5500,-. Ik hoop dat jij me wilt helpen dit doel te bereiken.

Je kan me sponsoren via www.runforkikanewyork.nl  >  de runners > overzicht runners >  selecteer een deelnemer  >  typ ‘Nienke Okkema’ > bekijk profiel > sponsor nu. 
De training tot nu toe:
Met de trainingen ben ik zelf heel hard bezig en loop inmiddels 15 kilometer. Afgelopen week heb ik een bosloop meegedaan en liep ik 10 kilometer in 59 minuten. Ik heb dus nog een lange weg te gaan. Omdat mijn HB gehalte te laag is geworden, slik ik nu vitaminepillen om alle waarden weer goed te krijgen. Ik drink natuurlijk superveel water zodat mijn spieren goed herstellen. Met de trainingen lig ik goed op schema.

Acties tot u toe:
Naast de trainingen heb ik ook al een aantal acties gedaan om geld op te halen. Om te beginnen heb ik op de rommelmarkt in Bakkeveen gestaan, hier heb ik (deels gekregen) spullen verkocht. Ik heb daarmee €185,– opgehaald. Vorig weekend heb ik op de braderie in Bakkeveen gestaan, ik heb daar € 200,– opgehaald. Afgelopen zondag heb ik samen met mijn voetbalteamgenoten auto’s gewassen voor kika. Hierbij hebben we € 327,– opgehaald. Ik heb nu in totaal met acties en heel veel giften van vrienden/familie en kennissen € 1.685,– binnengehaald!

Hier komt binnenkort het bedrag dat we met de bovenbouwkinderen van mijn school hebben opgehaald bij. Ik heb een sponsorloop georganiseerd en alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan om hier veel geld voor op te halen. De tussenstand van de sponsorloop is op dit moment €1.200,– maar hier komt nog wat bij. Ik hoop het aankomend weekend op mijn pagina erbij te kunnen schrijven.

Doel van Kika:
In 2025 moet het genezingspercentage van kinderen met kanker op 95% liggen.

Help mee dit doel te bereiken en sponsor mij!
Alvast bedankt!

Groeten,
Nienke Okkema

P.S. Volg mij in mijn voorbereidingen op (http://www.runforkikanewyork.nl/PersonalPage.aspx?personId=2265)!

 

[hieronder de maart-2013 informatie]

Lieve mensen,

bij deze wil ik me eerst even voorstellen. Ik ben Nienke Okkema, 26 jaar oud. Het grootste gedeelte van mijn leven (ongeveer 20) jaar heb ik in het prachtige Bakkeveen gewoond. Ik speel op dit moment met veel plezier bij de dames van vv Bakkeveen en daarnaast vind ik het leuk om paard te rijden, tennissen en hardlopen. Ik werk als juf in Beetsterzwaag op een basisschool en doe dit met ontzettend veel plezier! Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen genieten van het leven.

Sommige kinderen kunnen dit niet. Kinderen die kanker hebben, leven gedwongen een heel ander leven. Dit is waarom ik me heb voorgesteld en maakt dat ik het volgende wil gaan doen. Graag wil ik de marathon van New York gaan lopen en daarbij me laten sponsoren. De opbrengst van het sponsorgeld zal dan naar Kika gaan. Ik wil iedereen die dit leest daarom vragen om even op mijn pagina te kijken en een sponsor bedrag te geven. Ook kun je een leuk berichtje achter laten. Jullie zouden mij en de kinderen ontzettend helpen! Bedankt!

de link naar de site:
http://runforkikanewyork.nl/PersonalPage.aspx?personId=2265

Liefs Nienke

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie