Jaarafsluiting Muziekpodium met sfeervolle Ierse folksound van Mark Knopfler

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

Het muziekjaar 2012 zit er bijna op. Na het geweldige concert van de Canadezen Cam Penner en Jon Wood aanstaande zaterdag verzorgt het Bap Kennedy Trio op 1 december het laatste concert.

De Noord-Ier Bap Kennedy timmert als zanger in diverse bands al sinds 1978 aan zijn muzikale carrière. In 1998 produceerde produceerde niemand minder dan Steve Earle in Nashville Bap’s eerste soloplaat Domestic Blues. Voor Earle zou hij later ook enkele songs schrijven, iets wat hij eveneens deed voor o.a. Van Morrison.

Het plan om met hulp van Dire Straits voorman Mark Knopfler samen een album op te nemen zou voor bijna iedereen een broodje aap zijn, maar niet voor Bap Kennedy. Voor zijn nieuwste plaat The Sailor`s Revenge strikte hij de pop-held als producer. Resultaat: elf nieuwe nummers in Bap Kennedy’s vertrouwde stijl, maar onmiskenbaar ook met invloeden van Mark Knopfler in de sound van de songs. De typisch Ierse klanken worden steeds subtiel verwerkt in de weemoedig klinkende folkballads die het muzikale handelsmerk van Bap Kennedy uitmaken.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over de artiesten, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan hier. Reserveren kan direct via deze link of via de reserveringspagina op op onze website (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Zaterdag 1 december:
Bap Kennedy Trio
Zaal open om 19.30 uur,
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 15,00 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie