Canadees duo brengt sfeervolle muziek in De Slotplaats

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

Aanstaande zaterdag 24 november staat alweer het vierde concert van het seizoen op het programma. Dit keer ontvangen we het Canadese duo Cam Penner & Jon Wood.

Cam Penner werd geboren in Canada en groeide op in een arm gezin waar zijn ouders op inventieve wijze het beste van hun leven probeerde te maken. Op 19-jarige leeftijd vertrok hij naar Chicago waar hij aanvankelijk een gaarkeuken runde. Het was de start van een periode van 13 jaar, waarin hij zich uitsluitend bekommerde om de minder bedeelden van deze wereld, met diverse banen in de daklozenopvang, blijf-van-mijn-lijf huizen en ontwenningsklinieken.

In die periode begon zijn loopbaan als singer-songwriter vorm te krijgen. Cam heeft een mooie stem, en begeleidt zich op de acoustische gitaar. Het resultaat laat zich eenvoudig raden: prachtige sociaal bewogen liedjes over de samenleving, de randen van ons bestaan en de liefde die ons allemaal bindt.

Zijn maatje, technicus en gitaarvirtuoos Jon Wood uit Vancouver zorgt voor de spannende begeleiding.

Het laatste album van het duo, Gypsy Summer, werd door muziekrecensenten met lovende kritieken ontvangen. Zijn liedjes worden bevolkt door allerhande personages die Cam’s levenspad hebben gekruist, en zijn natuurlijke compassie voor zijn medemens maakt het album tot een muzikaal monument van het humanisme. Folk muziek zoals het bedoeld is. Insiders vergeleken de plaat met Nebraska van Bruce Springsteen.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over de artiesten, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan hier. Reserveren kan direct via deze link of op onze website (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Zaterdag 24 november: Cam Penner & Jon Wood
Zaal open om 19.30 uur,
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 15,00 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

Programma Muziekpodium Bakkeveen 2012 / 2013:
24 november Cam Penner & Jon Wood
1 december   Bap Kennedy Trio
18 januari     Piter Wilkens
22 februari    Caroline Herring
16 maart      David Philips

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie