Muziekpodium opent zesde seizoen met Amerikaanse topper

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

We gaan weer van start! Na een lange concertvrije zomerperiode kunnen we onze borst weer nat maken voor een reeks prachtige artiesten.

We trappen direct in stijl af, met een grote naam, en een bijzondere muzikant. Niemand minder dan Kelly Joe Phelps bijt het spits af voor het seizoen 2012-2013.

Kelly Joe was al eerder in Bakkeveen; hij trad medio vorig jaar op met zijn levenspartner en muzikale evenknie Corinne West. Een prachtig optreden van het duo, maar bij een aantal mensen knaagde de vraag wanneer Kelly Joe weer eens zou gaan uitpakken als gitarist. Hij verwierf immers faam als een fenomenaal gitarist en vertolker van Delta-Blues en (daarvoor) ook jazz.

De kaartverkoop begint na de vakantie goed op gang te komen (niet alleen voor het openingsconcert overigens), maar er is nog plaats en het zou leuk zijn wanneer direct op 28 september het spreekwoordelijke dak eraf gaat. Het wordt een bijzonder concert verzorgd door een bijzonder muzikale man. Reserveer dus snel, want vol is vol!

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over Kelly Joe Phelps, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan hier. Reserveren kan direct via deze link of via onze website (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Vrijdag 28 september: Kelly Joe Phelps
Zaal open om 19.30 uur,
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 15,00 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

 

Programma Muziekpodium Bakkeveen 2012 / 2013:
28 september Kelly Joe Phelps
20 oktober Boris McCutcheon
9 november Gregory Alan Isakov
24 november Cam Penner & Jon Wood
1 december Bap Kennedy
22 februari Caroline Herring

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie