Nieuwe (basis) loopgroep Bakkeveen

(Basis) loopgroep Bakkeveen

Liefhebbers van de buitenlucht kunnen hun hart ophalen, want Sport- en dansschool SDM is gestart met een (basis) loopgroep. In de looptraining van 45 minuten worden de basistechnieken van het lopen behandeld en zul je versteld staan hoe snel je (met een groepje i.p.v. individueel) al resultaat boekt.

Het lopen wordt afgewisseld met een aantal bijbehorende spierversterkende-oefeningen. Daarnaast lijkt het ons ook een mooie uitdaging om (net als vorig jaar) met een groepje te gaan trainen voor bijvoorbeeld een loopevenement als de 4MIJL (6,437 km) in oktober. Uiteraard ben je tot niets verplicht en kan je op je eigen niveau mee doen.

Deze (basis) loopgroep is voor iedereen (jong en oud, dik en dun, mannen en vrouwen) die deze uitdaging met zichzelf aan durft te gaan. Een basisconditie is niet nodig, wel de wil om lekker intensief bezig te zijn.
Vereisten voor deelname:

  • zorg voor goede (hard)loopschoenen, laat je informeren bij een sportzaak
  • deelname op eigen risico
  • Eventueel: zorg voor een drinkfles/bidon (en denk aan een opbergmogelijkheid als
    een buideltas of (loop)gordelhouder)

Wij wensen je veel plezier met het sporten in de buitenlucht. Een unieke ervaring om
je eigen fysieke grenzen op te zoeken/verleggen!
Opgave en meer info? Stuur een mailtje naar [email protected]
Of bel naar: 06-23604423 www.s-d-m.nl  
 

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie