Even geen plaats voor de schapen en hun lammetjes in de Schaapskooi

Nog niet zo lang geleden was het op zondagmiddag een drukte van jewelste bij De Schaapskooi van It Fryske Gea aan de Jarig van de Wielenwei. Ondanks het matige weer trok een enorme groep liefhebbers erop uit om ruim honderd pasgeboren lammetjes te aanschouwen, en te genieten van allerlei activiteiten die waren georganiseerd voor de traditionele lammetjesdag.

Aanstaande zondagmiddag is er even geen plaats voor de schapen en lammetjes in de schaapskooi. De dieren maken voor een aantal uren plaats voor een aantal geweldige muzikanten die optreden in het kader van het eerste lustrumfeest van Muziekpodium Bakkeveen  

Lees hier meer over het ontstaan van het Muziekpodium en de artiesten die zondag spelen. 

Het wordt gezellig, en er zijn nog wat kaarten! Oh, en aan het eind van de dag wordt de schaapskooi weer vrijgemaakt voor de schaapjes en lammetjes…

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie