BSO Kidsvilla viert feest !

Bso kidsvilla viert feest!

Niet alleen tijdens schooldagen is de BSO geopend, maar ook biedt BSO-Kidsvilla vakantieopvang. Er is in de vakantie een apart programma en er wordt gewerkt met een thema.

Het thema Carnaval, werd afgelopen donderdag 1 maart op een feestelijke manier afgesloten. Alle kinderen van BSO Kidsvilla in Bakkeveen en van BSO de Basis in Zevenhuizen hadden in de weken voor het feest zelf een kostuum gemaakt en gezorgd voor de versiering, zodat het een gezellige boel was.

Er werd taart versierd en natuurlijk gegeten, gedanst en spelletjes gedaan. Er was een wedstrijd voor het mooist gemaakte kostuum en aan het eind werden nummer 1 t/m 3 bekend gemaakt, deze kinderen kregen een medaille.

Daarna werden de kinderen weer opgehaald. Het was een geslaagd feest wat mede kwam doordat er zo’n 25 kinderen aanwezig waren. Daar zijn we erg blij mee, zo hebben de leidsters eer van hun werk. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Het volgende thema waar de BSO mee gaat werken is het voorjaar/natuur.
 

Geplaatst in: BSO Kidsvilla

Geef een reactie