Fietsen gestolen bij zwembad

Maandagmiddag 27 juni 2011 na schooltijd zijn wij samen met onze zoon naar het zwembad gegaan voor wat afkoeling! Hier hebben we heerlijke verkoeling kunnen vinden en onze zoon heeft enorm genoten.

Toen we rond 17.00 uur weer terug bij de fietsen kwamen stond alleen de fiets van onze zoon er nog. Zijn fiets hadden we tegen onze fietsen geplaatst, alleen onze fietsen waren weg en de fiets van onze zoon hadden ze weer terug geplaatst daar waar eerder de fietsen van mijn man en die van mij stond. De fietsen stonden beide op slot.

Wat hier nou het vervelende van is dat je een heerlijk middag hebt samen met je zoon en dat er mensen zijn die het zo voor jou kunnen verpesten! Onze zoon ging naar bed en vroeg zich af wanneer die fietsen terug kwamen? Tja wat moet je zo n kind van 4 jaar dan vertellen? Leuk voorbeeld dat het in de grote mensen wereld er soms vreemd aan toe gaat.

Hoe dan ook dit waren de fietsen : 1 herenfiets + 1 damesfiets met kinderzitje achterop.

  • merk: Gazelle
  • Type : Orange.
  • Kleur: grijsachtig/blauw met oranje.
  • Beide fietsen stonden op slot!

Misschien heeft iemand iets vreemds gezien, mensen die fietsen weg tilden? Wanneer iemand iets heeft gezien mag hij/zij ons bellen. 0516-426457.

Vriendelijke groet, Gabriël & Ingrid Dijkstra.

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie